Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключът към успеха. Ако ти обичаш това което правиш, ти ще успееш. ~Буда

вторник, 19 септември 2017 г.

- Какво съм направила?


Полицаите спират впечатляваща нова кола.
-  Вие току що изпреварихте на двойната линия.
От колата слиза  блондинка:
- Какво съм направила?
- Двете линии говорят ли ви нещо?
- Две линии, боже мой, нима съм бременна?
..................................

Писмо до клиент, от фирма работеща с карти Благодаря/с отстъпки/:
"Уважаеми Г-н Методиев, от разпечатката на покупките ви ясно видяхме, че от 8 месеца не сте си купували презервативи, твърде дълъг период. Освен това не купувате и принадлежности за женска хигиена, но за сметка на това купувате замразени пици и полуфабрикати...От това става ясно, че г-жа Методиева ви е напуснала. Може би за добро, последният път, тя купи такива евтини шампоани, които говорят за нейната лоша визия. Базата данни на пощенските служби показват, че тя е променила адреса си. Моля, приемете нашите съболезнования. Вярваме, че горещо п0рн0 видео, ще ви помогне да оцелеее в този стрес. Ако се чувствате самотен, проверете нашия каталог, купуте веднага и ще ви дадем една безплатно.
Искрено ваш
Мениджър продажби
PS Спомня те ли си онази блондинка, която лекувахте с двойно мартини миналата събота, забравете за нея. Тя е заразена и редовен клиент на нашата аптека от няколко месеца./Нейният компютър е в същата мрежа като нашата/. И не се знае, какво може да се намери в него. Нашите касетки са напълно безопасни..
....................................
Баща и син от далечно китайско селце отиват в града и влизат в луксозен хотел. За пръв път в живота си виждат лъскавите врати на асансьор. Застават пред него и синът казва:
- Тате какво е това?
- Не знам-вдига рамене мъжът.
След малко пред асансьора застава дебела жена в инвалидна количка. Тя натиска бутона, вратата се отваря и влиза вътре. Вратите са затворени, светват индикациите за етажите по възходящ ред, след това по-низходящ и вратите отново се отварят. От асансьора излиза знойна руса красавица с чувствен поглед. Сърцето на бащата замира за миг. Побутва сина си и казва:
- Сине, бързо докарай майка си....

Няма коментари:

Публикуване на коментар