Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключът към успеха. Ако ти обичаш това което правиш, ти ще успееш. ~Буда

сряда, 24 юни 2015 г.

Оригинално запознанство. Как може човек случайно да се запознае?

"Щастието ни, е в нашите ръце", са смятали древните. И това е възможно, за да намерите другата половинка трябва не да чакате и да роптаете против съдбата, а да се срещнете и запознаете? Но как да стане това, човек да се заинтересува от вас и да не иска да ви пусне? Има няколко универсални начини.

Оригинално запознаване с другия: 
За да привлечете вниманието към себе си и да очаровате човека с първите секунди на запознанството, трябва да го изненадате. Както знаете, всички мъже обичат да решават загадки, да получават подаръци в хубава опаковка. Външният вид, между другото е най-важното в процеса на запознанство. Момичето или момчето преди да отиде на срещата, трябва да се подготви, да изненадва, очарова, и говори. Образът на момичето трябва да бъде безупречно. И косата и ноктите и кожата, и облеклото. С една дума всичко трябва да бъде красиво и чисто и душата и дрехите. Не се страхувайте от смели тоалети. Но е важно да запомните, че незабравимият образ е нужно да бъде модерен, красив и подходящ. След това е важно да се реши къде да търси своя принц. В края на краищата, за да  излезем на среща, трябва първо да се запознаем. Въпрос: Къде? Най-подходящо е в развлекателния бизнес: клубове, кафенета, ресторанти и т.н. Но началото на комуникация на такова случайно място може да има застой. В действителност, в клубове и ресторанти мъже идват за отпускане и релаксация. Ето защо, и към дамата на такива места се отнасят несериозно. Най-добре е да се търси потенциален съпруг по време на работа. Но не и сред колегите и сред клиентите. Например, в автомобилния бизнес. По време на продажбите на автомобили можете лесно да покорите човек. Интересът към закупуване на леки автомобили ще бъде  гаранция за платежоспособност на избраника. 
При среща с момче: Не бързайте с първия п0лов акт. Тук патриалхалните отношения са важни.
  Накарай момчето или мъжа да се чувства ловец-инстинкт от библейски времена, но гарантиращ вашата хитра победа. Лесната плячка разочарова, не бъдете лесни, и предсказуеми. тайнствеността привлича.   
 Как случайно да се запознаете. Например можете да попитате за съвет в магазина. Да речем, че решите да купите  инструменти за любимия си баща. Всеки ще се опита да ви помогне. Да, също така, той ще  реши, че сте  внимателена и сърдечна. Вашата задача е  - в продължение на   няколко минути,  да възбудите интереса на един човек и се уверете, че той иска да продължи да ви проучва. Най-вероятно той  ще продължи.... чувството на ловеца е дълбоко заложено. Можете също така да попитате някого, когото харесвате,  да ви отведе до някоя  улицата или сграда. Поменете, че не познавате  района. 
Но и не се хващайте като удавник за сламка, ако нещо в новото запознанство не ви допада, отхвърлете го, не си губете времето напразно, ще измислите друг хитър начин за да се запознаете с друг по-подходящ. По лесно човек се разделя с някого с когото няма спомени, отколкото с натрупани емоции.
Мъжете обичат да действат като спасители на нестабилни и безпомощни момичета. В любовта няма място за срамежливост и стереотипи. Борете се за  любовта си, не жалете  разходи и време, целта оправдава средствата-запомнете добре това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар